اخذ گرنت معتبر پژوهشی بنیاد الکساندر فون هومبولت آلمان (AvH) توسط دانشیار دانشگاه ایلام

خانم دکتر سميه مرادي دانشيار گروه آموزشي رياضي دانشگاه ايلام برنده گرنت پژوهشي بنياد الکساندر فون هومبولت  (AvH) يکي از ارزنده‌ترين گرنت‌هاي پژوهشي کشور آلمان شد.

به گزارش روابط عمومي، اين گرنت پژوهشي توسط بنياد الکساندر فون هامبولت (AvH) و در قالب فيلوشيپ تحقيقاتي براي پژوهشگران با تجربه به خانم دکتر مرادي اعطا گرديده است.

در قالب اين فيلوشيپ، يک پروژه تحقيقاتي با عنوان «ناورداهاي جبري توانهاي (نمادين) ايده‌آلها» با همکاري پروفسور يورگن هرزوگ در دانشگاه دويسبورک – اسن آلمان انجام خواهد شد.

بنياد الکساندر فون هومبولت از سال 1953 ميلادي فعاليت خود را آغاز نموده است و طي سال‌‌هاي گذشته 26000 نفر از محققين برجسته کشورهاي مختلف از حمايت اين بنياد بهره‌مند بوده اند؛ تا جايي که 51 نفر از برندگان جايزه نوبل در رشته‌هاي مختلف از اين بنياد نيز بورسيه تحقيقاتي اخذ نموده‌اند.

علاقه‌­مندان مي­توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر در مورد برنامه‌­هاي حمايتي اين بنياد به تارنماي آن به آدرس https://www.humboldt-foundation.de/en  مراجعه نمايند.