معرفی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام (1)

واحد فناور: شرکت دانش بنيان پيشگام طب دايا

مدير عامل: رضا عليزاده دانشجوي فارغ التحصيل رشته کارشناسي علوم آزمايشگاهي دانشگاه ايلام

شرکت دانش بنيان پيشگام طب دايا، يک شرکت سهامي خاص است؛ که به عنوان يک شرکت مستقل، در سال 1399 توسط جمعي از دانشجويان نخبه استاني تأسيس و تاييديه دانش بنيان خود را از کارگروه ارزيابي شرکت هاي دانش بنيان معاونت علمي فناوري رياست جمهوري دريافت نموده است.

اين شرکت در مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه ايلام مستقر مي‌باشد و در زمينه دارو و فرآورده‌هاي پيشرفته حوزه تشخيص و درمان با اتکا به مجوزها و گواهينامه‌هاي رسمي خود فعاليت مي‌‌نمايد.

رسالت اصلي اين مجموعه مشارکت مسئولانه در حفظ سلامت و بهداشت جامعه مي‌باشد.

اعضاي هيئت مديره شرکت عبارتند از:

آقاي رضا عليزاده (مديرعامل و عضو هيئت مديره)

آقاي اميررضا اکبري(رئيس هيئت مديره )

آقاي ميلاد ياري (نايب رئيس هيئت مديره )

دکتر سجاد مامي (عضو هيئت مديره)

خانم کژال منصوري (عضو هيئت مديره )

اين شرکت در زمينه داروهاي گياهي توانسته است اولين محصول خود را به صورت پماد کاملا گياهي براي درمان زخم هاي سوختگي درجه دو را به ثبت اختراع داخلي برساند و هم اکنون در حال اخذ مجوز کارآزمايي باليني بوده است.

قابل ذکر است که شرکت دانش بنيان پيشگام طب دايا علاوه بر ساخت داروهاي گياهي، با طراحي داروهاي شيميايي، کيت‌هاي تشخيصي و ساخت واکسن و سرم و مواد آرايشي و بهداشتي نيز فعاليت دارد.

اين شرکت با اساتيد دانشگاه ايلام و دانشگاه علوم پزشکي ايلام از جمله، آقايان دکتر سجاد مامي، آقاي دکتر سلمان سلطاني، آقاي دکتر جواد چراغي، آقاي دکتر فردين قنبري، آقاي رضا هوشمندفر، آقاي نعمت الله شاکرمي،  دکتر ناصر عباسي، خانم دکتر حوري قانعي الوار از مرکز تحقيقات زيست فناوري و گياهان دارويي دانشگاه ايلام در کارهاي تحقيقاتي همکاري مي‌نمايند.

لينک مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام: https://cit.ilam.ac.ir/roshd/

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي واحدهاي فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه  ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام