افتخاری دیگر برای دانشگاه ایلام؛ پنج عضو هیأت علمی دانشگاه ایلام جزء دانشمندان دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند

افتخاري ديگر براي دانشگاه ايلام؛ پنج عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام  جزء دانشمندان دو درصد برتر دنيا قرار گرفتند

پنج  نفر از پژوهشگران دانشگاه ايلام در ليست پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر جهان در سال 2022 قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر محمود روشني استاد تمام رشته شيمي تجزيه، دکتر سعيد تقوي فردود استاديار رشته شيمي آلي، دکتر هادي حسيني استاديار شيمي تجزيه، دکتر علي دانشفر استاد تمام رشته شيمي تجزيه و دکتر جعفر طاووسي استاديار رشته  مهندسي برق، جزو دو درصد دانشمندان برتر دنيا در سال 2022 قرار گرفتند.

دکتر محمود روشني

دکتر سعيد تقوي فردود

دکتر هادي حسيني

دکتر علي دانشفر

دکتر جعفر طاوسي

براي سومين سال متوالي، «مؤسسه مندلي» وابسته به پايگاه انتشاراتي «الزوير» به همراه محققيني از دانشگاه استنفورد، فهرستي از پژوهشگران پراستناد جهان بر­ اساس داده­‌هاي پايگاه استنادي معتبر «اسکوپوس» که يکي از بزرگ‌ترين و معتبرترين پايگاه‌­هاي اطلاعاتي جهان است، تهيه کرده است، که شرط ورود پژوهشگران به فرايند ارزيابي انتشار حداقل پنج مقاله در پايگاه استنادي اسکوپوس بوده است، که محققين و پژوهشگران در 22 حوزه موضوعي و 176 رشته طبقه­‌بندي شده‌­اند.

مبناي اصلي اين ارزيابي، شاخص استناد بوده است و تعداد استنادات به توليدات علمي محققان، تعداد استنادات بدون خود استنادي، شاخص اچ پژوهشگران و استفاده از يک شاخص استنادي ترکيبي (که مجموعه‌اي از 6 شاخص استنادي مجزاست)، ملاک­‌هاي ارزيابي اين مؤسسه  جهت تعيين پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر بوده است.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و دريافت ليست کامل پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان به لينک ذيل مراجعه کنيد:  https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/4