آغاز ثبت نام وام های دانشجویی دانشگاه ایلام

دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي دانشگاه، عنوان کرد: با توجه به شروع سال تحصيلي 1401-1402 ثبت نام وام هاي دانشجويي از 21 مهرماه در پورتال صندوق رفاه دانشجويان به آدرس bp.swf.ir امکان پذير شده است.

به گزارش روابط عمومي، دکتر ميراب بالو در خصوص اعلام جدول مبالغ و زمان­بندي ثبت وام­هاي دانشجويي در نيم­سال اول سال­تحصيلي 1402-1401، بيان داشت: سامانه دانشجويي براي ثبت تقاضاي دانشجويان به منظور دريافت وام تحصيلي، شهريه و مسکن متأهلي از تاريخ 1401/07/21 تا 1401/09/16 فعال خواهد بود. همچنين دانشجويان گرامي جهت ثبت تقاضاي وام ضروري مي توانند از 1401/08/21 لغايت 1401/09/16 اقدام نمايند.

دکتر ميراب بالو، افزود: لازم به توضيح است دانشجويان ورودي جديد و ورودي سال‌هاي گذشته که براي اولين بار اقدام به ايجاد پرونده يا ثبت مقطع جديد در پورتال دانشجويان مي‌نمايند، صرفاً با ارائه نسخه جديد سند تعهد امکان دريافت وام را خواهند داشت.

وي اضافه کرد: در راستاي حمايت از خانواده و جواني جمعيت پرداخت وام تحصيلي دانشجويان متاهل به ميزان دو برابر دانشجويان مجرد خواهد بود.

مدير امور دانشجويي دانشگاه، يادآور شد: با توجه به جايگزيني وام ضروري رويداد "خريد لوازم کمک آموزشي" به جاي رويداد " به تشخيص رياست صندوق"، دانشجوياني که قبلاً از وام ضروري رويداد تشخيص رياست صندوق رفاه دانشجويان بهره مند شده اند امکان استفاده از وام رويداد خريد لوازم کمک آموزشي را ندارند.

دکتر ميراب بالو در خصوص پرداخت وام به دانشجويان تحت پوشش نهادهاي حمايتي، اظهار داشت: پرداخت وام شهريه به دانشجويان تحت پوشش کميته امداد امام خميني (ره) و سازمان بهزيستي کشور  که اسامي آنان از سوي اين دو نهاد معرفي شده و قبلاً در سامانه بارگذاري گرديده است، پس از انتخاب گزينه "شهريه دانشجويان تحت پوشش کميته امداد و بهزيستي" در پورتال دانشجويي و ثبت درخواست وام توسط دانشجو انجام مي گردد.

مدير امور دانشجويي دانشگاه، يادآور شد:  همکاران ما در اداره رفاه دانشجويان به طور شبانه‌روزي پاسخگوي دانشجويان بوده و دانشجويان عزيز مي‌توانند به سايت معاونت دانشجويي به آدرس (https://www.ilam.ac.ir/dep/std) مراجعه نموده و تمامي فرم‌ها و اطلاعات مورد نياز را بازديد نمايند. دکتر ميراب بالو، افزود: همچنين مدير اداره رفاه (59241404-084) و کارشناسان اداره رفاه (59241407-084) آماده پاسخگويي به دانشجويان عزيز هستند.