پیام تقدیر اعضای دانشکده علوم انسانی از رئیس و معاون پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه ایلام

مديريت، اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشکده ادبيات و علوم انساني با ارسال پيامي از دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني به جهت بازسازي و تجهيز لابراتوار زيان انگليسي دانشکده، تقدير و تشکر بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، متن پيام به شرح ذيل است:

برادران گرانقدر آقايان دکتر علي‌محمدي و دکتر شيري

پيشرفت نهاد علم، وامدار دغدغه‌مندي و مسئوليت‌پذيري کارگزاراني است، که قرار را به بي‌قراري پيوند زده و شبانه‌روز در راستاي اعتلاي آرمان‌هاي اين نهاد عظيم تلاش مي‌کنند.

بازآفريني آزمايشگاه زبان دانشکده ادبيات و علوم انساني و تجهيز آن به امکانات پيشرفته‌ي روزآمد، حرفي است از آن هزاران که در عبارت آمده است. بر اين اساس بر خود لازم مي‌دانيم، مراتب امتنان و سپاسمندي‌مان را از اين اقدام شايسته و بايسته اعلام نماييم.

توفيق و سربلندي تان را از خداوند متعال آرزومنديم.

مديريت، اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشکده ادبيات و علوم انساني دانشگاه ايلام