بازدید رئیس دانشگاه ایلام از روند تجهیز و بازسازی لابراتوار زبان انگلیسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگا ايلام به همراه دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني صبح ديروز از روند تجهيز و بازسازي لابراتوار زبان انگليسي دانشکده ادبيات و علوم انساني بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر علي‌محمدي در جريان اين بازديد ضمن ابراز رضايت از روند تجهيز اين مرکز اظهار داشت: تجهيزات لابراتوار زبان انگليسي قديمي بود و اساتيد و دانشجويان دانشکده ادبيات و علوم انساني به کرات خواستار تجهيز اين مرکز بودند، لذا با اختصاص اعتبار 1800/000/000 ريال، لابراتوار زبان انگليسي تجهيز و بازسازي شد.