پیام تبریک مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ایلام به مناسبت روز دانشجو

حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در انشگاه ايلام به مناسبت روز دانشجو پيام تبريکي صادر کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، متن پيام حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

دانشجو موتور پيشران جامعه به سوي تعالي و اهداف بلند خويش است. در شرايطي که جامعه اسلامي ايران در حال عبور از پيچ تاريخي خود به سوي قله‌هاي تعالي و شکوفايي خويش است، سختي‌ها و دشواري‌هاي طي اين مسير را با داشتن اميد به آينده و نشاط بايد طي نمود. اين ويژگي در نسل جوان و به ويژه دانشجو، که برخوردار از روحيه آرمان‌خواهي، نشاط و عدالت طلبي است، بهتر طي مي‌شود. آينده از براي نسل پر اميد و پرتلاشي است، که به سوي آرمان‌هاي انساني و اسلامي اين انقلاب، عليرغم سختي‌ها و مشکلات عبور نمايد. امروز که مبتلا به جنگ شناختي هستيم، دانشجو به عنوان مؤذن جامعه بايد هشيارتر و بابصيرت بيشتري به پيرامون خويش نگاه نمايد. جوانان ما وارثان بصيرت و استکبارستيزي نسل‌هاي پيشين خويش هستند، از اين جهت با توجه به سرمايه خويش مسير تعالي اين انقلاب استکبار ستيز را طي خواهند نمود.

فرا رسيدن روز مبارزه با استکبار - روز دانشجو بر همه دانشجويان عزيز مبارک باد.

مهاجر مهدوي راد

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام