تقدیر از کارکنان توانخواه دانشگاه ایلام

به مناسبت روز جهاني معلولين، طي نشستي با حضور دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه، دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني و آقاي فتاحي معاون مدير حوزه رياست با اهداي لوح و هدايايي از زحمات کارکنان توانخواه دانشگاه تقدير بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با بيان اينکه کارکنان توانخواه دانشگاه جزو شايسته‌ترين  اعضاي دانشگاه هستند، اظهار داشت: در حوزه اداري ملاک انجام درست وظايف محوله و ارائه خدمات رضايت بخش به ارباب رجوع است، که خوشبختانه کارکنان توانخواه انشگاه ايلام با شايستگي تمام همپاي افراد سالم توانسته‌اند، به وظايف کاري خود عمل نمايند و براي پيشبرد اهداف سازماني تلاش کنند.

در ادامه کارکنان حاضر در نشست به بيان نظرات و پيشنهادات مورد نظر خود پرداختند، که مطالب مطرح شده مورد استقبال دکتر علي‌محمدي و دکتر شيري قرار گرفت.