نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان ایلام افتتاح شد

نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار استان ايلام در قالب 16 غرفه، با حضور معاون برنامه‌ريزي استانداري  ايلام در دانشگاه ايلام افتتاح  گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، با هماهنگي و برنامه‌ريزي معاونت پژوهشي و فناوري دانشگاه ايلام و پارک علم و فناوري ايلام، نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار استان ايلام با حضور آقاي نجفي معاون برنامه‌ريزي استانداري ايلام، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، دکتر احمدي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه، دکتر شيري معاون معاون پشتيباني و منابع انساني، رؤساي دانشگاه‌هاي استان، مديران کل و رؤساي سازمان‌ها، صبح امروز در محل مجتمع نوآوري و فناوري افتتاح گرديد.

اين نمايشگاه روزهاي يک‌شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه  13، 14 و 15/09/1401  در 16 غرفه برگزار مي‌گردد.