بازدید مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه از سلف سرویس‌های دانشجویی

بازديد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه از سلف سرويس‌هاي دانشجويي

به مناسبت گراميداشت روز دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه به همراه دکتر شکري معاون دانشجويي، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي و مهندس سيفي کارشناس مسئول بهداشت و کنترل ميکروبي غذاها  از سلف سرويس‌هاي دانشجويي پسران و دختران بازديد بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد ضمن بازديد از بخش‌هاي مختلف اين سلف سرويس‌ها، با دانشجويان ديدار کرد و جوياي  نظرات و مسائل مورد نظر آنان شد.