کارگاه واکسن و واکسیناسیون دامپزشکی در دانشگاه ایلام برگزار شد

همزمان با هفته پژوهش و فناوري، کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي صبح روز چهارشنبه  1401/09/16 در محوطه مرکزي دانشکده پيرادامپزشکي برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در آغاز اين کارگاه دانشجويان و دست اندکاران غرفه، واکسن هاري توسط مرکز بهداشت و درمان دريافت نمودند.

در ادامه دکتر محمود رشنوادي اقدام به آموزش عملي تزريق برخي از واکسن‌هاي دام و طيور کردند و سپس تعدادي از تاکسيدرمي‌هاي ساخته شده و حيوانات آزمايشگاهي توسط اساتيد و دانشجويان در معرض ديد  بازديدکنندگان قرار گرفت.

شايان ذکر است دکتر کوخايي زاده معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر حسيني مدير امور  آموزشي و دکتر مهدي رشنوادي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي از روند برگزاري کارگاه بازديد بعمل آوردند.