طرح تحقیقاتی دانشیار دانشگاه ایلام حمایت مالی بین‌المللی را کسب کرد

طرح تحقيقاتي مشترک دکتر رضا صحرائي دانشيار گروه آموزشي شيمي دانشگاه ايلام و دکتر احسان سهيلي مدرس دانشکده علوم پايه، حمايت مالي صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنياد ملي علوم طبيعي چين را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، طرح تحقيقاتي مشترک دکتر صحرائي و دکتر سهيلي با محققان دانشگاه ژنگژو (Zhengzhou University) چين  با عنوان «توليد نانوکامپوزيت‌هاي مبتني بر نانو نقاط کربني (carbon nanodots) با ويژگي­هاي اپتيکي بهبود يافته براي توسعه­ي ديودهاي نورتاب (light emitting diodes)» به مدت سه سال از حمايت مالي اين صندوق برخوردار خواهد بود.

بنا به اين گزارش: در دومين فراخوان مشترک صندوق حمايت از پژوهشگران و فناوران کشور و بنياد ملي علوم طبيعي چين، 213 پيشنهاد مشترک محققان ايراني و چيني در سه حوزه علوم زمين، شيمي و فيزيک مورد بررسي قرار گرفت و در نهايت 13 طرح برتر انتخاب شد.