پیام تسلیت دکتر علی‌محمدی رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت درگذشت خانم دکتر زینب رویین استادیار دانشکده کشاورزی

به مناسبت درگذشت خانم دکتر زينب رويين استاديار دانشکده کشاورزي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام پيام تسليتي صادر کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، متن پيام دکتر علي‌محمدي به شرح ذيل است:

بسم الله الرحمن الرحيم

انا لله و انا اليه راجعون

خبر درگذشت خانم دکتر زينب رويين استاديار گروه آموزشي علوم باغباني موجب تأسف و تألم اينجانب شد. فقدان اين استاد مؤمنه و فرهيخته را، که چندين سال در امر آموزش و پژوهش فعاليت داشتند، به خانواده ارجمند آن مرحومه، خانواده بزرگ دانشگاه ايلام؛ بويژه همکاران و شاگردان ايشان در دانشکده کشاورزي، تسليت عرض مي‌نمايم و از خداوند منان براي آن مرحومه، غفران و رحمت واسعه الهي و براي خانواده گرامي ايشان و ساير بازماندگان محترم؛ صبر و شکيبايي خواستارم.

طاهر علي محمدي

رئيس دانشگاه ايلام