سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)

عنوان کتاب: حسگرها و آپتاحسگرهاي الکتروشيميايي  اجزا، عملکرد و کاربرد (مروري بر جديدترين  فناوري‌هاي ساخت حسگرها و آپتاحسگرها)

مولف کتاب: دکتر محمود روشني عضو هيئت علمي دانشگاه ايلام

کتاب «حسگرها و آپتاحسگرهاي الکتروشيميايي» تاليف دکتر محمود روشني، در 6 فصل و 203  صفحه و 1000 نسخه منتشر شده است.

از مهم‌ترين بخش‌هاي اين کتاب، بررسي پژوهش‌هاي مختلف پيرامون آپتاحسگرها مي‌باشد. آپتامترها اليگونوکلئوتيدي‌هاي تک رشته‌يي يا پپتيدهاي کوچکي هستند، که با گزينش‌پذيري و تمايل زياد به مولکول‌هاي هدف متصل مي‌شوند. آپتامترها با استفاده از فرآيندي که Selex  (فرايند تکامل سيستماتيک ليگاندها به وسيله غني سازي نمايي) ناميده مي‌شود، به‌دست مي‌آيند.

هدف از تأليف اين کتاب جمع‌بندي نتايج پژوهش‌هاي چندين ساله نويسندگان کتاب بر روي اين دسته از حسگرها مي‌باشد. مؤلفان اثر سعي داشته‌اند، با انتخاب مهمترين و ساده‌ترين مباحث مربوط به حسگرها و زيست حسگرها، ضمن حفظ کامل امانت در ترجمه و گردآوري، حجم کتاب و حوصله خواننده را نيز مد نظر داشته باشند. مطالعه کتاب حاضر به عنوان راهنماي جامع سيستم‌هاي حسگري، براي آموزش با بياني ساده به پژوهشگراني، که علاقمند به فناوري حسگرها و زيست حسگرها و آشنايي با جديدترين دستاوردهاي آن مي‌باشند؛ توصيه مي‌شود.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام