اردوی راهیان پیشرفت دانشجویان دانشگاه ایلام به مقصد استان اصفهان برگزار شد

به همت بسيج دانشجويي دانشگاه ايلام، اردوي راهيان پيشرفت 80 دانشجوي پسر دانشگاه ايلام به مقصد استان اصفهان (تور علمي و فناوري اصفهان) به مدت چهار روز برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، يکي از اقدامات دولت سيزدهم در راستاي هويت‌سازي و همچنين آشنا کردن دانشجويان با دستاوردها و پيشرفت‌هاي انقلاب اسلامي و خنثي سازي تبليغات دروغين رسانه‌هاي خارجي، برگزاري اردوي «راهيان پيشرفت» است، که مورد استقبال گسترده دانشجويان قرار گرفته است.

بنا به اين گزارش: دانشجويان دانشگاه ايلام در اين اردوي چهار روزه از شرکت‌ بهيار صنعت، کاخ عالي قاپو، خانه مشروطه، شهرک علمي و تحقيقاتي باغ پرندگان ناژواران، شرکت پالايش نفت سپاهان و کارخانه ذوب آهن بازديد بعمل آوردند.