برگزاری نشست هم‌اندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع جریان شناسی و تحولات روز ایران در دانشگاه ایلام

برگزاري نشست هم‌انديشي و پرسش و پاسخ با موضوع جريان شناسي و تحولات روز ايران در دانشگاه ايلام

با هماهنگي و برنامه‌ريزي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ايلام، جلسه هم انديشي و پرسش و پاسخ با موضوع جريان شناسي و تحولات روز ايران ويژه دانشجويان شرکت کننده در طرح حاميم؛ با سخنراني دکتر علي اصغر شريغي‌راد عضو هيأت علمي دانشکده الهيات و معارف اسلامي؛ صبح روز چهارشنبه 1401/09/09 در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، در اين نشست، دکتر شريفي راد در سخنان کوتاهي مسائل روز ايران را تحليل کردند و سپس دانشجويان حاضر در نشست به بيان سئوالات خود پرداختند و دکتر شريفي راد هم به صورت مبسوط پاسخ‌هاي لازم را ارائه کردند.