برگزاری سومین نشست شورای اداری مدیران دانشگاه‌های منطقه پنج کشور در دانشگاه ایلام

سومين نشست شوراي اداري مديران دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور با حضور دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام، آقاي لطفي مقدم مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه و دکتر شيخي دبير شورا؛ صبح امروز در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه ايلام در اين نشست با ابلاغ سلام گرم دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، که به جهت انجام مأموريت اداري در ستاد وزارت عتف نتوانست در اين نشست حضور يابد و عرض تبريک خجسته ميلاد حضرت زينب کبري (س)، يادآور شد: برگزاري نشست شوراي اداري مديران دانشگاه‌هاي منطقه پنج کشور، يک ظرفيت مهم براي همگرايي، تبادل تجارب و ايجاد وحدت رويه بين دانشگاهي، به منظور ارتقاء امور اداري و پشتيباني در سطح دانشگاه‌هاي منطقه پنج است.

دکتر شيري، مديريت جهادي و کارآمد را لازمه حل مشکلات موجود و تأثيرگذاري در روند توسعه دانشگاه‌ها دانست و گفت: همه بايد تلاش کنيم و از تمامي فرصت‌ها و ظرفيت‌ها استفاده کنيم تا دانشگاه در تراز انقلاب اسلامي شکل بگيرد، که اين مهم فقط با مديريت جهادي و کارآمد محقق مي‌شود.

در اين نشست آقاي لطفي مقدم مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام ضمن خوشامدگويي به مهمانان و تبريک ميلاد باسعادت حضرت زينب (س)، گزارشي در زمينه وضعيت موجود دانشگاه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: فضاي دوستي و همدلي بر دانشگاه ايلام حاکم است، که اين مهم نتايج درخشاني را به همراه داشته است و مديريت دانشگاه مصصم است، بيش از پيش اين روند را تقويت نمايد.

در ادامه حاضرين در نشست بر اساس دستورات جلسه، به بحث و تبادل نظر پرداختند.