نشست هم اندیشی دبیران انجمن های علمی دانشجویی

به گزارش روابط عمومي ، نشست هم انديشي دبيران انجمن‌هاي علمي دانشجويي با حضور مسئولين نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و دکتر ويسه معاونت‌ فرهنگي واجتماعي ، دکتر ايدي رئيس بنياد نخبگان و دکتر عليزاده مدير برنامه ريزي فرهنگي در سالن آمفي فرزانگان دانشگاه ايلام در تاريخ 25/8/1401 برگزار شد.

در اين جلسه دبيران انجمن هاي علمي ديدگاه ها و پيشنهادات خود را در خصوص ارتقاي طرح هاي فرهنگي مطرح کردند. در ادامه دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و حجت الاسلام دکتر مهدوي راد به ضرورت تداوم برنامه ها و نيز اجراي طرح هاي علمي و فاخر که سبب رشد و ارتقاء سطح علمي و فرهنگي دانشگاه شود تاکيد کردند. در ادامه دکتر ايدي رئيس بنياد نخبگان به تبيين طرح هاي اين بنياد و چگونگي استفاده دانشجويان از اين طرح ها پرداختند.