برگزاری کرسی آزاداندیشی نقش جنبش دانشجویی در اتفاقات اخیر در دانشگاه ایلام

با برنامه‌ريزي ستاد کرسي‌هاي آزادانديشي دانشگاه ايلام و به همت تشکل جامعه اسلامي دانشجويان و همکاري سازمان صدا و سيماي مرکز ايلام، کرسي آزادانديشي با موضوع نقش جنبش دانشجويي در اتفاقات اخير،سه شنبه شب 1401/08/24 در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين کرسي آزادانديشي، 12 تن از دانشجويان دانشگاه ايلام به نمايندگي از تفکرات و سلايق مختلف دانشجويي؛ به بيان ديدگاه‌هاي خود در خصوص موضوع مطرح شده،در سه مدت زمان چهار دقيقه‌اي پرداختند.

در ادامه تعداد 12 تن از دانشجويان حاضر در اين کرسي به مدت دو دقيقه به نقد مباحث شده و سؤال از طرفين پرداختند.

در پايان دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام ضمن تقدير و تشکر از دانشجويان شرکت کننده در کرسي، اظهار داشت: اعتماد به دانشجويان و واگذاري اجراي برنامه‌ها به دانشجويان راهبرد اصلي مديريت دانشگاه ايلام در حوزه فرهنگي و اجتماعي است، که برگزاري اين کرسي با حضور دانشجويان از سلايق مختلف تبلور اين راهبرد است.

دکتر ويسه با بيان اينکه برگزاري اين کرسي را نماد تبلور آزادي فکري و سياسي در دانشگاه ايلام دانست و ضمن ابراز رضايت از مباحث مطرح شده به صورت کاملاً  آزادانه، گفت: برگزاري اين کرسي‌ها در فضاي کاملاً آزاد ادامه پيدا خواهد کرد.