معرفی واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه ایلام (2)

واحد فناور: شرکت دانش بنيان آوات ثمين غرب

مدير عامل: مهندس مسعود معتمدي

شرکت دانش بنيان آوات ثمين غرب يک شرکت سهامي خاص است، که به عنوان يک شرکت مستقل در سال 1396 توسط جمعي از نخبگان استان ايلام تأسيس گرديد و تاييديه دانش بنيان خود را از کارگروه ارزيابي شرکت‌هاي دانش بنيان معاونت علمي فناوري رياست جمهوري؛ در خرداد 1401 دريافت نموده است.

اين شرکت در مرکز رشد واحدهاي فناور دانشگاه ايلام مستقر مي‌باشد و در زمينه سيستم‌هاي مخابراتي و توليد نيرو و تأسيسات الکتريکي و مکانيکي فعاليت مي‌نمايد.

اعضاي هيئت مديره شرکت عبارتند از:

آقاي مهندس مسعود معتمدي (مديرعامل و عضو هيئت مديره)

آقاي محمد رضا معتمدي نيا (رئيس هيئت مديره )

آقاي احسان معتمدي نيا (نايب رئيس هيئت مديره )

دکتر محمد رشنوادي پور (عضو هيئت مديره)

اين شرکت اولين محصول خود را با عنوان «آلارم باکس هوشمند مخابراتي» را مرداد ماه سال جاري روانه بازار نمود و هم‌اکنون در حال ساخت نمونه پيشرفته تري از اين محصول مي‌باشد.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي واحدهاي فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه  ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام