سه‌شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

سه‌شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)

عنوان کتاب: مقدمه فقه و حقوق اسلامي

مؤلفان: دکتر کريم کوخايي زاده عضو هيأت علمي دانشگاه ايلام

دکتر محمد خالد نبي نياء

کتاب «مقدمه فقه و حقوق اسلامي» تأليف دکتر کريم کوخايي زاده عضو هيأت علمي گروه آموزشي فقه و مباني حقوق اسلامي دانشگاه ايلام و دکتر محمد خالد نبي نياء مدرس و پژوهشگر، در 5 فصل و 155 صفحه به رشته تحرير در آمده است.

در پيشگفتار کتاب آمده است:

لازمه‌ي مطالعه و اجراي قواعد مهم فقهي و حقوقي دين مبين اسلام، داشتن يک بينش کلي از «فقه» و «حقوق» و موضوعات مهم آن است. از نگاه آموزشي نيز برخي از دروس در رشته‌ي و موضوعات مهم آن است. از نگاه آموزشي نيز برخي از دروس در رشته‌ي فقه و حقوق اسلامي در حکم دروس پايه‌اي و مقدماتي مي‌باشند، که از جمله‌ي مهم‌ترين  و پايه‌اي‌ترين آنها بررسي مقدماتي و کليات فقه و حقوق اسلامي است. اهميت اين موضوع ما را برآن داشت تا  در اين راستا مبادرت به نگارش مجموعه‌ي حاضر نموده، تا  در جهت بهره‌مندي علاقمندان به علم فقه و حقوق گامي مؤثر برداشته باشيم. نگارندگان اين کتاب پس از سال‌ها تدريس در حوزه علم فقه در مراکز دانشگاهي سعي نموده، پس از بررسي منابع اصلي در اين علم با رعايت قاعده‌ي اختصار و با بياني ساده و شيوا، که براي هر علم‌آموزِ مبتدي قابل درک است، به ارائه‌ي اصلي‌ترين مباحث موضوعه بپردازند.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام