سه شنبه‌های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه‌ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

سه شنبه‌هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه‌اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)

عنوان کتاب: حسابداري مالياتي (1)

مؤلفان: دکتر فرشاد سبز علي‌پور استاديار دانشگاه ايلام

دکتر علي صيادي سومار حسابرس ارشد مالياتي

کتاب « حسابداري مالياتي» تاليف دکتر فرشاد سبزعلي پوراستاديار دانشگاه ايلام و دکتر علي صيادي سومار حسابرس ارشد مالياتي، در هفت فصل و 406 صفحه منتشر شده است.

حسابداري مالياتي در زمره چالشي‌ترين و دشوارترين دروس مقطع کارشناسي رشته حسابداري است. دليل اين امر به نگرش متفاوت قانون و استاندارادهاي حسابداري به موضوعات مختلف نظير درآمد و همچنين تغييرات و اصلاحات گسترده در قانون ماليات‌هاي مستقيم بر مي‌گردد. تغيير نگرش دولت نسبت به افزايش درآمدهاي مالياتي به جاي  فروش نفت در سال‌هاي اخير و نياز بازار کار حسابداراني مسلط به امور مالياتي، حکايت از اهميت روز افزون اين درس را دارد.

کتاب حاضر در برگيرنده فصول "باب سوم : منبع ماليات بر درآمد" قانون ماليات هاي مستقيم بر اساس اصلاحات مصوب 31 / 04 /1394 و آخرين آئين نامه‌ها، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و آراي شوراي عالي مالياتي و ديوان عدالت اداري تا مرداد ماه 1401 مي‌باشد.

مجموعه حاضر ضمن رعايت چارچوب کلي سر فصل هاي درس مالياتي ( 1 ) مقطع کارشناسي رشته حسابداري، براي گروه‌هاي مختلفي نظير مشاوران مالياتي، مؤديان و ... قابل استفاده است. از ويژگي‌هاي مهم کتاب حاضر مي ‌توان به جامعيت، به روز بودن، سادگي و قابل فهم بودن، تفسير نکات برجسته قانون، ارائه مثال‌هاي متنوع و ارائه سؤالات تشريحي و تستي در پايان هر فصل اشاره کرد. نويسندگان کتاب حاضر به ترتيب عضو هيأت علمي دانشگاه و حسابرس ارشد مالياتي هستند، از اين رو، مجموعه حاضر تلفيقي از نگاه تئوريکي و کاربردي به مباحث مالياتي است.

سه‌شنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام