حضور هیأت رئیسه دانشگاه ایلام در منزل پدر شادروان زهرا سلطانیان

حضور هيأت رئيسه دانشگاه ايلام در منزل پدر شادروان زهرا سلطانيان

در پي درگذشت شادرون خانم زهرا سلطانيان دانشجوي کارشناسي بهداشت مواد غذايي دانشگاه ايلام، دکتر ويسه  معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه و دکتر شکري معاون دانشجويي به همراه دکتر حسيني مدير آموزشي، دکتر رشنوادي رئيس دانشکده پيرادامپزشکي و دکتر قبادي مدير روابط عمومي، صبح امروز در منزل پدر آن مرحومه در آسمان آباد حضور يافتند و با ايشان ابراز همدردي کردند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر ويسه معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ضمن عرض تسليت خدمت خانواده سلطانيان و ابلاغ پيام تسليت دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، از درگاه خداوند متعال براي آن مرحومه طلب رحمت و مغفرت کرد.

دکتر ويسه شادوران زهرا سلطانيان را دانشجويي خوش اخلاق، متواضع، فرهيخته، نجيب و نمونه دانست، که کوچ ابدي ايشان خانواده بزرگ دانشگاه ايلام را داغدار کرد و يادآور شد، خاطرات آن مرحومه از سوي اساتيد و همکلاسي‌هايش بصورت دائم مرور مي‌شود.