پیام تسلیت روابط عمومی دانشگاه ایلام به مناسب سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

مقام معظم رهبري: «شهيد سليماني قهرمان ملّت ايران است، به خاطر اينکه ملّت ايران داشته‌هاي فرهنگي و معنوي و انقلابي و ارزشهاي خودش را در او متبلور و مجسّم ديد».

سالروز شهادت سپهبد حاج قاسم سليماني علمدار جبهه مقاومت، سردار سرافراز ايران و اسلام، اسوه ايمان، اخلاص، شجاعت و ولايتمداري، توسط  تروريست‌هاي پليد آمريکايي، بر تمامي آزاديخواهان و مستضعفان جهان، ملت شريف و شهيد پرور ايران و جامعه دانشگاهي تسليت باد.

بي‌شک ياد و خاطره شهيد حاج قاسم سليماني به عنوان شخصيتي بزرگ که خار چشم استکبار، صهيونيسم و نفاق بود و با دلاوري خود نقشه‌هاي پيچيده دشمنان اسلام را با شکست مواجه کرد، تا هميشه فردا تا در تاريخ ايران، اسلام و جهان باقي خواهد ماند و تربيت يافتگان مکتب انقلاب اسلامي با الگوگيري از شخصيت آن سردار رشيد، پرچم مقاومت را همچون گذشته به اهتزاز در خواهند آورد.

يقين داريم بانيان پيدا و پنهان جنايت فرودگاه بغداد در بامداد 13 دي ماه 1398، در زباله‌دان تاريخ دفن خواهند شد، اما مکتب سپهبد حاج قاسم سليماني تا استقرار وعده خداوند در استقرار حاکميت مستضعفان در جهان  جاودان خواهد ماند، ان شاء الله.

روابط عمومي دانشگاه ايلام