اخذ مجوز قطعی مهندسی فضای سبز در مقطع کارشناسی

دکتر کوخايي زاده معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام از اخذ مجوز قطعي رشته کارشناسي مهندسي فضاي سبز از طرف شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري خبر داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر کوخايي زاده اظهار داشت: حوزه معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي در راستاي انجام مأموريت‌هاي محوله و برنامه استراتژيک توسعه راهبردي دانشگاه و طرح تحول در حوزه آموزش، اقدام به پيگيري ايجاد رشته مهندسي کارشناسي شهرسازي نمود، که با حمايت رياست محترم دانشگاه  جناب آقاي دکتر علي‌محمدي در تاريخ  1401/09/21 دفتر شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با صدور مجوز قطعي اين رشته در دانشگاه ايلام موافقت به عمل آورد.

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه، افزود: رشته کارشناسي مهندسي فضاي سبز، داراي قابليت‌هاي کاربردي و فني همراه با بازار کار مناسب است.

دکتر کوخايي زاده يادآور شد: رشته مهندسي فضاي سبز به دليل ماهيت بين رشته­‌اي بودن آن (علوم و مهندسي باغباني و معماري) ظرفيت مناسبي براي تلفيق علم، هنر و پيشه باغباني و معماري و تربيت افراد آگاه با اصول معماري منظر است.

معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام، افزود: مواد درسي اين رشته شامل دروس عمومي، کشاورزي، معماري و عمران مي‌­باشد، که دانشجويان در طي يک دوره چهار ساله؛  کارآيي لازم را کسب مي­‌کنند.