دانشگاه ایلام 12 عضو هیات علمی جذب می‌کند

دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام و رئيس هيأت جذب دانشگاه، گفت: بر اساس فراخوان آبان ماه 1401 و به منظور تکميل کادر هيأت علمي تمام وقت خود در سطح دکتري تخصصي، 12 عضو هيأت علمي جذب مي‌کند.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر علي‌محمدي با اعلام اين خبر، رشته‌هاي موردنياز را، حقوق خصوصي (همه گرايش‌هاي حقوق خصوصي)، تاريخ تشيع ، مهندسي کامپيوتر گرايش نرم‌افزار، کلام گرايش کلام تطبيقي، شيمي گرايش شيمي تجزيه، مهندسي نفت همه گرايش‌هاي مهندسي نفت (مخازن)، کارآفريني گرايش کسب و کار جديد، زبان و ادبيات فارسي گرايش ادبيات پايداري، مهندسي توليدات گياهي گرايش گياهان دارويي و معطر، رياضي کاربردي گرايش بهينه‌سازي، مهندسي برق گرايش الکترونيک و علوم و مهندسي صنايع غذايي گرايش فناوري مواد غذايي اعلام نمود و يادآور شد: متقاضيان مي‌‌توانند با مراجعه به سامانه نور رضوي و ملاحظه شرايط عمومي و اختصاصي مورد نظر دانشگاه ايلام در اين فراخوان شرکت نمايند.

رئيس دانشگاه ايلام، افزود: متقاضيان مي‌توانند درصورت وجود اعلام نياز متناسب با رشته گرايش خود، از تاريخ 1401/09/26 الي 1401/10/07  با مراجعه به سايت مرکز جذب به آدرس: https://applicant.markazjazb.ir/account/login  نسبت به ثبت نام در فراخوان اقدام نمايند.