حضور فعال مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه ایلام در بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور

مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام در بيست و سومين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش، فناوري و فن بازار کشور که روزهاي شنبه 19 الي سه شنبه 22 آذر 1401در محل نمايشگاه‌هاي بين المللي تهران برگزار گرديد شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام با مشارکت 10 شرکت دانش بنيان و واحد فناور در اين نمايشگاه حضور يافت، که محصولات اين واحدها در سطح گسترده‌اي مورد استقبال بازديدکنندگان قرار گرفت.

بنا به اين گزارش: با اهتمام دکتر صالحي پور مدير مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام، تفاهم نامه همکاري دوجانبه بين دانشگاه ايلام و دانشگاه‌هاي محقق اردبيلي  و خوارزمي بصورت جداگانه منعقد شد و همچنين تفاهم‌نامه سه جانبه همکاري مابين دانشگاه ايلام، دانشگاه محقق اردبيلي و دانشگاه خوارزمي امضاء شد.

اين گزارش مي‌افزايد: در جريان برگزاري اين نمايشگاه، واحد فناور ماشين‌هاي هوشمند رباتيک امين مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام موفق به فروش به پنج محصول خود گرديد و شرکت محرکه گستر آوات سپاهان مستقر در اين مرکز هم موفق به انعقاد تفاهم‌نامه فروش محصول خود به مبلغ  10 ميليارد ريال گرديد.

اين گزارش مي‌افزايد: در جريان برگزاري اين نمايشگاه، 15 کارگاه آموزشي تخصصي کسب و کار برگزار شد، که سه مورد اين کارگاه‌ها، شامل: چهارچوب بوم کسب و کار، طراحي ارزش پيشنهادي براي مشتريان و بازار و تيم سازي و اهميت آن در کسب و کارهاي نوپا و استارتاپ‌ها با تدريس دکتر امين رستم نيا مديرعامل شرکت ماشين هاي رباتيک هوشمند امين مستقر در مرکز رشد واحدهاي فناوري دانشگاه ايلام در ليست سيزده کارگاه مورد تأييد برگزار کنندگان نمايشگاه بود و در سالن اصلي کارگاه‌ها برگزار گرديد. و ساير کارگاه‌ها در محل غرفه دانشگاه برگزار گرديد.