نشست جهاد تبیین علوم شناختی تکنیک‌های رسانه‌ای در حوادث اخیر کشور در دانشگاه ایلام برگزار شد

به همت مرکز هم انديشي استادان و نخبگان دانشگاه ايلام، نشست جهاد تبيين با عنوان «علوم شناختي تکنيک‌هاي رسانه‌اي در حوادث اخير کشور» با سخنراني دکتر محمد جواني استاد دانشگاه امام حسين (ع) و با حضور جمعي از اساتيد و نخبگان دانشگاهي استان، عصر ديروز در محل سالن فرزانگان برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر جواني در اين نشست با تعريف علوم شناختي و تشريح ديدگاه‌ها در اين زمينه، با اشاره به ديدگاه مقام معظم رهبري در خصوص علوم شناختي، يادآور شد: علوم شناختي، علم تسخير انسان‌هاست، که باعث جهت دهي افکار، گفتار و رفتار انسان مي‌شود.

دکتر جواني، افزود: به واقع علوم شناختي مي‌گويد، که بشر چگونه بايد فکر کند.

وي با اشاره به سير تقابل جمهوري اسلامي با غرب، گفت: آخرين مرحله نبرد ما با غرب در عرصه علوم شناختي و جنگ شناختي است.

دکتر جواني، در پايان نخبگان دانشگاهي را به اهميت فريضه جهاد تبيين با دارا بودن ظرفيت‌هاي موجود دعوت نمودند.