آزمون قضاوت ویژه شوراهای حل اختلاف روز جمعه در دانشگاه برگزار می گردد

آزمون قضاوت ويژه شوراهاي حل اختلاف روز جمعه در دانشگاه برگزار مي گردد

آزمون قضاوت ويژه شوراهاي حل اختلاف روز جمعه 96/4/30 با حضور 657 داوطلب در دانشگاه برگزار مي گردد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه درباره برگزاري اين آزمون اظهار داشت: آزمون قضاوت ويژه شوراهاي حل اختلاف صبح روز جمعه 96/4/30 با شرکت 657 داوطلب شامل تعداد 248 زن و 411 مرد در محل دانشکده ادبيات و علوم انساني  دانشگاه برگزار مي گردد.

دکتر نعمتي تأکيد کرد: از داوطلبان محترم تقاضا داريم، مفاد مندرج در دفترچه آزمون را به دقت مطالعه و در روز برگزاري آزمون رعايت نمايند.

معاون آموزش و تحصيلات تکميلي دانشگاه اضافه کرد: فرآيند برگزاري آزمون از ساعت 8:30 صبح آغاز و درهاي ورود به جلسه امتحان نيم ساعت قبل از شروع فرآيند بسته خواهد شد، لذا كليه داوطلبان مي‌بايست قبل از بسته شدن درهاي ورودي در محل حوزه امتحاني خود حاضر باشند.