خبرهایی کوتاه از دانشگاه

خبرهايي کوتاه از دانشگاه

دانشگاه 90 درخواست پذيرش دانشجو از نقاط مختلف عراق دارد

دانشجويان دانشگاه در  جشنواره همگاني بهاره دانشگاههاي استان در رشته کشتي 5 مدال کسب کردند

در دانشکده ادبيات و علوم انساني در 2 سال اخير مجوز دو رشته تحصيلي جديد اخذ شده و هماهنگي لازم براي اخذ مجوز 4 رشته ديگر در حال انجام است.

ساختمان جديد دانشکده کشاورزي با زير بناي 6139  متر مربع در سه طبقه شامل: 22 کلاس، 8 آزمايشگاه، 30 اتاق يک نفره و دو نفره مربوط به اساتيد، 11 اتاق اداري،  1 سالن مطالعه، 1 سايت کامپيوتر و 1سالن  آمفي تئاتر  در دست احداث است؛ که در آينده نزديک افتتاح خواهد شد.

امسال سطح برداشت محصولات مزرعه دانشگاه در مهران نسبت به سال گذشته عليرغم کم باراني 10 درصد افزايش يافت.

اعزام 10 دانشجوي دوره دکتري دانشگاه براي استفاده فرصت  تحقيقاتي در سال هاي 95 و 96

مديريت دانشگاه  در انتخابات رياست جمهوري 29 ارديبهشت  توانست شعار «زنده باد مخالف من» را محقق کند. مديريت دانشگاه به تشکلهاي دانشجويي منتقد دولت يازدهم يعني دولت مورد علاقه اش، اجازه داد دولت را نقد کنند؛ هر چه دوست دارند بر عليه دولت مورد علاقه اش حرف بزنند، تريبون  آزاد با عنوان اولين رئيس جمهور يک مرحله اي اجرا کنند،  مراسم ترحيم دولت يازدهم را برگزار نمايند، نمايشگاه عکس، فيلم و غيره بر عليه دولت برگزار نمايند.