دبیر کانون همیاران سلامت دانشگاه: با حمایت سازنده و متداوم مدیریت دانشگاه، زمینه شکوفایی استعدادهای دانشجویان فراهم شده است.

دبير کانون همياران سلامت دانشگاه: با حمايت سازنده و متداوم مديريت دانشگاه، زمينه شکوفايي استعدادهاي دانشجويان فراهم شده است.

در دو سال اخير با مديريت دکتر علي اکبري روند جديدي درباره اعتماد به دانشجويان و محول کردن برنامه ها به آنان آغاز شده است.

آقاي سعيد داراب خاني دبير کانون دانشجويي همياران سلامت دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي درباره روند تأسيس و وضعيت کانون  گفت: کانون هميارن سلامت در  اواخر سال سال 1394 در دانشگاه راه اندازي شد؛ در انتخابات شوراي مرکزي کانون که در همان سال برگزار گرديد اينجانب به عنوان دبير انتخاب شدم. و درحال حاضر شوراي مرکزي کانون همياران سلامت با 5 نفر عضو اصلي ،3 نفر عضو علي‌البدل و 100 نفر اعضاي مجمع عمومي تحت مجموعه مرکز مشاوره معاونت دانشجويي فعاليت مي‌نمايند.

دبير کانون دانشجويي همياران سلامت درباره کارها و اقدامات کانون بيان کرد: کانون در چهار محور سلامت اجتماعي، سلامت معنوي، سلامت جسم و سلامت روان با مرکز مشاوره دانشگاه همکاري دارد و رابط مرکز مشاوره با دانشجويان مي باشد.

دارب‌خاني درباره افتخار بدست آمده براي کانون در سال جاري گفت: در اولين همايش اعضاي کانون‌هاي هميار سلامت دانشگاه‌هاي سراسر کشور که در ارديبهشت ماه برگزار گرديد، کانون همياران سلامت دانشگاه شايسته تقدير شناخته شد و لوح تقديري از طرف معاونت دانشجويي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و مدير کل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم به اين کانون اهداء گرديد.

دبير کانون دانشجويي همياران سلامت دانشگاه تأکيد کرد: در دو سال اخير با مديريت دکتر علي‌اکبري روند جديدي درباره اعتماد به دانشجويان و محول کردن برنامه‌ها به آنان آغاز شده؛ که  همدلي سازنده‌اي را بين دانشجويان و مديريت دانشگاه شکل داده که موجب گسترش زمينه شکوفايي استعدادهاي دانشجويان گرديده‌است؛ که يکي از نمودهاي آن کسب افتخار کانون همياران سلامت دانشگاه در سال جاري بود.

وي خاطرنشان کرد: در کنار رياست دانشگاه؛ جناب آقاي دکتر عدالتي معاون محترم دانشجوي دانشگاه و سرکارخانم بيرانوند مسئول مرکز مشاوره نيز صميمانه از ما حمايت کرده‌اند، که در اينجا از آنان کمال تقدير و تشکر را دارم.