اخبار کوتاه دانشگاه

اخبار کوتاه دانشگاه

دکتر علي اکبري: پرتاب موشکهاي سپاه در روزها اخير، اقدامي بجا و حساب شده بود؛ براي دفاع از عظمت ايران و ضرب شصتي به دشمنان ايران در منطقه و جهان و به خصوص  اسرائيل و عربستان، که موجبات خرسندي تمام مردم را فراهم کرد.

حجت الاسلام غياثي: براي ما دين معيار ماست، در هر کار و اقدامي در حوزه هاي مختلف پژوهشي، آموزشي، دانشجويي و فرهنگي؛ دين ملاک است.

دکتر نعمتي: در دو سال گذشته 11 نفر از اعضاي هيات علمي به رتبه دانشياري و سه نفر به رتبه استاد تمامي ارتقاء يافته اند.

دکتر شيرخاني: در سه ماه نخست سال 96، تعداد28 کارگاه توسط انجمنهاي علمي برگزار گرديده است.

حجت الاسلام جوراب چي:  دانشجويان از تعامل و همکاري  مديريت دانشگاه  خيلي راضي هستند.

دکتر عدالتي: ثبت‌نام براي وام ويژه دکتري بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجويان از13  خرداد آغاز شده و تا 15 تيرماه انجام مي‌شود. بازپرداخت وام ويژه دکتري پس از دو سال تنفس و در اقساط بلند مدت 60 ماهه خواهد بود

آقاي فتاحي دبير روابط عمومي دانشگاه هاي منطقه 5: نهمين نشست مديران روابط عمومي دانشگاهها و پارک هاي علمي و فناوري منطقه 5 کشور هفته آينده در دانشگاه کردستان برگزار مي گردد.

خانم دکتر صالحي پور: جشنواره بهاره دانشجويان در 5 رشته و جشنواره هفته خوابگاهها در 8 رشته برگزار گرديد.