10 نکته کلیدی درباره مصاحبه جدید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

آقاي دکتر محمد رضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه؛ طي مصاحبه اي در تاريخ 22/3/96 جهت گيريها، اهداف و برنامه هاي معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه را تشريح کرد؛ که بخش اول آن در سايت دانشگاه منتشر شده و بخش دوم نيز در روزهاي آينده منتشر خواهد شد، از لابلاي سخنان دکتر شيرخاني 8 نکته کليدي به شرح ذيل حائز اهميت است:

1-تمام برنامه هاي فرهنگي دانشگاه به دانشجويان واگذار شده و معاونت فقط نظارت دارد.

2-کيفيت برنامه هاي مذهبي دانشگاه افزايش يافته است.

3-زمينه براي عرضه افکار متفاوت دانشجويان در چارچوب قانون فراهم شده است.

4-آمار حضور دانشجويان در برنامه هاي مختلف فرهنگي افزايش يافته است.

5-نشاط و شادابي دانشجويان بيشتر شده است.

6-عليرغم مشکلات مالي چند سال اخير؛ مديريت دانشگاه با تمام توان به اجراي برنامه هاي فرهنگي کمک کرده است.

7-بين دانشجويان و اعضاي هيات عالمي همفکري لازم شکل گرفته؛ که اين امر در  افزايش  کيفيت کارها و برنامه ها تأثير داشته است.

8-از هر 3 دانشجو در سال 95، يک نفر به اردوهاي مختلف اعزام شده است.

9-استعداد دانشجويان براي انجام امورات در بخشهاي مختلف تحسين برانگيز است.

10-خلاقيت، تلاش و جديت دانشجويان در جريان برنامه هاي فرهنگي مايه مباهات دانشگاه است.