کانون همیاران سلامت دانشگاه از طرف معاونت امور دانشجویان وزارت علوم مورد تقدیر قرار گرفت

کانون همياران سلامت دانشگاه از طرف معاونت امور دانشجويان وزارت علوم مورد تقدير قرار گرفت

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در اولين همايش کانون هاي همياري سلامت دانشگاه هاي سراسر کشور که در ارديبهشت ماه  دردانشگاه تهران برگزار گرديد؛ کانون دانشجويي همياران سلامت دانشگاه از طرف  معاونت امور دانشجويان وزارت  علوم شايسته تقدير شناخته شد.

مرکزمشاوره دانشگاه ،کسب اين موفقيت ارزشمند را که نتيجه پشتيباني صميمانه دکتر علي اکبري رييس دانشگاه ،دکترعدالتي معاون دانشجويي ،آقاي سعيد داراب خاني دبير کانون همياران سلامت دانشگاه واعضاء شوراي مرکزي اين کانون بوده است را به جامعه دانشگاهي تبريک مي گويد.

روابط عمومي دانشگاه ضمن تبريک اين موفقيت، براي اعضاي کانون همياران سلامت دانشگاه آرزوي موفقيت دارد.