پایان آزمون سراسری 1396 در دانشگاه

بخشي از آزمون سراسري 1396 در دانشگاه با حضور3754 داوطلب در آرامش کامل برگزار گرديد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، آزمون سراسري سال 1396 به منظور پذيرش دانشجو براي دوره‌هاي روزانه، شبانه (نوبت دوم)، نيمه حضوري، مجازي، پرديس خودگردان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي، دانشگاه پيام نور، موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي، پرديس‌هاي دانشگاه فرهنگيان و دانشگاه تربيت دبير شهيد رجايي و کدرشته‌هاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي  روزهاي پنج و جمعه 15 و 16 تير ماه در دانشگاه برگزار گرديد.

براي برگزاري آزمون سراسري 1396 در دانشگاه از يک ماه پيش؛ برنامه ريزي لازم انجام شد و اقداماتي به شرح ذيل انجام گرفت:

1-نامه نگاري با سازمان سنجش کشور

در ابتداي کار از طرف معاون آموزشي دانشگاه با سازمان سنجش کشور نامه نگاري لازم انجام گرفت و  نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان و دانشگاه تعيين گرديد و سپس افراد مسئول رفع نقص معرفي شدند. در ادامه حوزه بندي آزمون در دانشگاه انجام گرفت و تصويب شد که آزمون 96 در دو دانشکده ادبيات و علوم انساني و دانشکده فني و مهندسي برگزار شود که مورد تاييد سازمان سنجش قرار گرفت.

2-مکاتبات ادراي با سازمانها و ادارات استان

در اين مرحله براي اينکه در روزهاي برگزاري آزمون مشکلي پيش نيايد و آزمون در سلامت کامل برگزار گردد با استانداري ايلام، دانشگاه علوم پزشکي، آتش نشاني، نيروي انتظامي استان، شرکت آب و فاضلاب، شرکت مخابرات و شرکت برق استان مکاتبات لازم انجام گرفت تا تدابير لازم  از طرف اين سازمانها و ادارات براي روزهاي برگزاري آزمون انديشده شود.

3-ساماندهي عوامل اجرايي

براي برگزاري مطلوب آزمون در اين مرحله عوامل اجرايي آزمون شامل: مراقبين، رابطان، مسئولان سالن، مسئولان مخزن، خدمات و حفاظت آزمون  مشخص گرديده و ابلاغيه آنها صادر گرديد، تا براي برگزاري آزمون توجيه شده و آمادگي لازم را کسب نمايند

4-تدارکات آزمون

با هماهنگي لازم  با مديريت امور اداري و پشتيباني دانشگاه، حراست،تاسيسات،تدارکات، روابط عمومي، خدمات و نقليه، دبيرخانه مرکزي و  مخابرات دانشگاه؛ تدابير لازم براي روزهاي برگزاري آزمون بنا به وظايف محوله اداري هر يک از اين قسمتها انديشيده شد.

5-برگزاري جلسه توجيهي عوامل اجرايي

با حضور  دکتر نعمتي معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان  جلسه توجيهي با عوامل اجرايي دانشگاه در  تاريخ 12/4/96 برگزار گرديد.

6-نشست نماينده سازمان سنجش با مسئولان حفاظت آزمون

در اين جلسه نماينده سازمان سنجش تذکرات و توضيحات لازم و ضروي را به مسئولان حفاظت آزمون ارائه داد.

7-اطلاع رساني آزمون

روابط عمومي دانشگاه اطلاعات مربوط به برگزاري آزمون 96 را در صدا و سيماي مرکز ايلام، خبرگزاريها، سايتهاي اينترنتي، مطبوعات و شبکه هاي مجازي منعکس کرد تا داوطلبان در جريان امور مربوط به آن قرار بگيرند.

در آزمون 96 تعداد 3754 داوطلب در دانشگاه به رقابت پرداختند که از اين تعداد 2238 تن خانم و 1516 تن مرد بودند.

آزمون گروه‌هاي آزمايشي علوم رياضي و فني و علوم انساني صبح روز پنجشنبه 15 تير ماه  با رقابت 560 تن  در گروه علوم رياضي و فني و تعداد 630 تن در گروه علوم انساني و آزمون گروه آزمايشي  هنر عصر همين روز  با رقابت 139 داوطلب برگزار شد.

همچنين آزمون  گروه علوم تجربي صبح روز جمعه 16 تير ماه با رقابت 2000 تن  و آزمون  گروه زبانهاي خارجي عصر همين روز با رقابت 139 تن انجام گرفت.

شايان ذکر است نتايج  اوليه کنکور سراسري امسال به صورت کارنامه در نيمه اول مرداد ماه منتشر خواهد شد.