زیبا سازی سازه های محرابی شکل محوطه ورودی مسجد دانشگاه

زيبا سازي سازه هاي محرابي شکل محوطه ورودي مسجد دانشگاه

با تأکيد دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و به همت کميته شهرداري دانشگاه؛  سازه­ هاي محرابي شکل محوطه ورودي مسجد دانشگاه زيبا سازي شد.

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه، سازه ­هاي محرابي شکل محوطه ورودي مسجد  با وجود اينکه پتانسيل مطلوبي براي زيبا سازي محوطه مسجد داشته­ اند، به دليل فرم خام و رنگ خُنثي با بافت محيط ناسازگار بود و براي نمازگزاران و مراجعين به مسجد بيشتر جنبه سَد معبر ايفا مي­ کردند.

با توجه به مطلب فوق الذکر با تأکيد دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و به همت کميته شهرداري دانشگاه؛ زيبا سازي سازه ­هاي محرابي شکل محوطه ورودي مسجد دانشگاه در دستور کار قرار گرفت و طرح هاي مختلفي مطرح گرديد، که براي صرفه جويي در هزينه هاي مربوطه؛ در نهايت تصميم بر اين شد در کوتاه مدت از تصوير سازي و نقاشي بهره گرفته شود.
طرح نهايي تلفيقي است از طبيعت، اشکال هندسي و عناصر  فرهنگ بومي که يادآور ايثار و شهادت هستند؛  مانند لاله هاي واژگون که منحصر به خطه ي زاگرس است و همچنين استفاده از پلاک و اسلحه که ياد آور فرهنگ جهاد و شهادت است و گل بندي که يادآور شهادت شير زنان اين خطه مي باشد.