هشدار به داوطلبان آزمون سراسری

هشدار به داوطلبان آزمون سراسري

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه،  دکتر مصطفي نعمتي معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه و نماينده تام الاختيار سازمان سنجش در استان ايلام اعلام نمود بر اساس گزارش سايت سازمان سنجش و آموزش کشور با توجه به برگزاري آزمون سراسري مشاهده مي شود برخي از افراد و مؤسسات سودجود و كلاهبردار با انجام تبليغات در فضاهاي مجازي  و شبكه هاي اجتماعي و با ادعاي واهي دسترسي به سؤالات آزمون سراسري و يا ارتباط و همكاري با طراحان سؤال اين سازمان، اقدام به اخاذي و كلاهبرداري ­ نمايند.

دکتر نعمتي افزود: از داوطلبان و خانواده هاي محترم ايشان درخواست مي شود در نهايت هوشياري و مراقبت و براي گرفتار نشدن در دام اين شيادان، هرگونه خبر مشكوك در اين زمينه را از طريق شماره تلفن هاي: 88905551 ـ 021­، 36270007ـ026- 08432222015 و يا شماره فکس: 021-88922254  گزارش نموده و يا به يکي از شيوه هاي ذيل ارسال نمايند:

1-آدرس فضاي مجازي@noetbot

2- پست الكترونيكيhefazatazmon@sanjesh.org