شش جمله محوری، دکتر علی اکبری ریاست دانشگاه در جلسات و مناسبت های مختلف (در طی ده روز گذشته)

شش جمله محوري، دکتر علي اکبري رياست دانشگاه در جلسات و  مناسبت هاي مختلف (در طي  ده روز گذشته)

1- همکاران شريف اينجانب مجموعه اي منظم و معزز هستند.

2- هيچ کار، فعاليت و  برنامه اي در دانشگاه ايلام اتفاقي نيست، بلکه حاصل رايزني، پي گيري، تعامل، برنامه ريزي و  اهتمام همکاران اينجانب است.

3- اساتيد دانشگاه در رشته هاي مختلف از بهترين هاي ايران هستند.

4- در رقابت با دانشگاه هاي بزرگ ايران مثل امير کبير و در هنگامه اي که خيلي ها باور نداشتند؛ با تعامل، موقعيت سنجي و معرفي درست دانشگاه، موفق به جذب دانشجوي خارجي شديم.

5- تمام برنامه ها و فعاليت هاي معاونت ها، دانشکده ها و مديريت هاي دانشگاه بر اساس برنامه استراتژيک توسعه دانشگاه است.

6- موقعيت دانشگاه در استان ارتقاء يافته، که واگذاري تدوين سند آمايش استان به دانشگاه، برگزاري جلسه کميته بحران استان با حضور دکتر نوبخت در دانشگاه و  توسعه ارتباط با صنعت استان از نشانه هاي آن است.