آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در بین 10 آزمایشگاه برتر کشور قرار گرفت

آزمايشگاه مرکزي دانشگاه در بين 10 آزمايشگاه برتر کشور قرار گرفت

به گزارش روابط عمومي دانشگاه؛ دکتر مهديزاده معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه با بيان اينکه آزمايشگاه مرکزي دانشگاه به عنوان يکي از 10 آزمايشگاه برتر کشور معرفي گرديد؛ اظهار داشت:  131 آزمايشگاه از دانشگاه هاي مختلف کشور عضو شبکه آزمايشگاه هاي علمي ايران (شاعا) مي باشند؛ که در همايش مديران آزمايشگاه ها که در تاريخ96/1/30 در محل پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران برگزار شد، 10 آزمايشگاه برتر کشور معرفي شدند، که آزمايشگاه مرکزي دانشگاه توانست در بين آنان  قرار بگيرد.

دکتر مهديزاده افزود: اين موفقيت نتيجه حمايت ها و تشويق هاي دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه­ و دکتر ملابهرامي معاون محترم پشتيباني و منابع انساني­ و حاصل زحمات جناب آقاي دکتر طاهر پور رياست سابق آزمايشگاه مرکزي، خانم سلطاني مدير فعلي آزمايشگاه و ساير اعضاي شوراي محترم آزمايشگاه مرکزي و بخصوص تلاش شبانه روزي کارشناسان و کارکنان اين آزمايشگاه است که توانسته ­اند زمينه ي تعامل بهتر دو قطب حوزه آزمايشگاهي؛ يعني ارائه کنندگان خدمات و تجهيزات آزمايشگاهي از يک سو و محققان­، پژوهشگران­،  صاحبان صنايع و دانشگاهيان سراسر استان رابعنوان مخاطب اين خدمات  به خوبي فراهم آورند..

درادامه خانم مهندس مهنازسلطاني،مسئول آزمايشگاه مرکزي دانشگاه به وضعيت تجهيزات آزمايشگاه مرکزي اشاره کرد و  بيان داشت: در کمتر از 2 سال با برنامه ريزي، رايزني و حمايت هاي انجام شده؛ آزمايشگاه مرکزي توانست­ استانداردهاي لازمه را کسب نمايد و به پيشرفته ترين تجهيزات روز دنيا مجهز شود که حاصل آن شکل گيري محيطي مناسب، ايمن و مجهز جهت ارائه خدمات با کيفيت و به موقع به متقاضيان مي­ باشد.

خانم مهندس سلطاني خاطر نشان کرد: سامانه آزمايشگاه مرکزي به آدرس: ilam.ac.ir/dep/clab   طراحي شده، که براي کليه ي کاربران قابل دسترسي است؛ که شرح تجهيزات موجود، خدمات قابل ارائه و ساير اطلاعات مربوطه در آن ارائه گرديده است.