انتخاب خانم اکرم ولی پور دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه بعنوان جوان علمی برتر استان

انتخاب خانم اکرم ولي پور دانشجوي دکتري رشته شيمي تجزيه دانشگاه بعنوان جوان علمي برتر استان

به گزارش روابط عمومي دانشگاه همزمان با روز ميلاد حضرت علي اکبر (ع) و روز جوان در برنامه اي از جوانان برتر استان تجليل بعمل آمد، که سر کار خانم ولي پور دانشجوي دکترا رشته  شيمي تجزيه دانشگاه ايلام به عنوان جوام برتر استان انتخاب گرديد.

اين گزارش مي افزايد: خانم ولي پور موفق به چاپ 8 عنوان مقاله­ IsI ، 2 عنوان مقاله علمي- پژوهشي، 1 عنوان کتاب و ثبت 2 اختراع  شده است.

در اين مراسم که با حضور استاندار محبوب،رييس محترم دانشگاه و مديران ارشد استان برگزار شد، از 17 جوانان برتر استان تجليل بعمل آمد.

روابط عمومي دانشگاه براي خانم ولي پور آرزوي موفقيت دارد.