موفقیت سه تیم مناظرات دانشجویی دانشگاه ایلام درششمین دوره مناظرات دانشجویی استان

ششمين دوره مسابقات استاني  مناظرات دانشجويي نشان خواجه نصيرالدين طوسي به همت جهاد دانشگاهي واحد ايلام، و با حضور 22 تيم  در دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در اين مناظرات که از تاريخ 11 ارديبهشت و به مدت يک هفته برگزار شد 6 تيم از دانشگاه ايلام حضور داشت،  که سه تيم( اخا، هانا، اعتدال)  به مرحله نيمه نهايي اين دوره راه يافتند.

تيم جنبش اخا با ترکيب "خانم رستمي، خانم منصوري و آقاي پيمان قصريبه" مقام دوم  و در رده بندي هم تيم هانا با ترکيب "اميد رستمي، خانم بسطامي و خانم کوثرسعادتي" مقام سوم و تيم اعتدال  با ترکيب "خانم نوري، خانم مختاري، آقاي فرجي و آقاي عزيزپور" مقام چهارم اين مسابقات را کسب کردند.

لازم به ذکر است سه تيم اول اين مسابقات به مرحله منطقه اي راه يافتند.