موفقیت دانشجویان انجمن های علمی دانشگاه ایلام درشورای مرکزی اتحادیه ها

موفقيت دانشجويان انجمن هاي علمي دانشگاه ايلام درشوراي مرکزي اتحاديه ها

دکتر"محمدرضا شيرخاني" معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از راهيابي دبيران انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه به شوراي مرکزي اتحاديه ها خبرداد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ،دکتر شيرخاني گفت:  "انجمن هاي علمي دانشجويي" به عنوان  تجربه هاي موفق در دانشگاه ها، و نهادي مؤثر و پويا در فضاي علمي کشور به رسميت شناخته شده اند.

وي اظهار داشت: تشکيل اتحاديه انجمن هاي علمي دانشجويي در زمينه هاي مختلف توسط وزارت علوم، در راستاي ارتقاي سطح فعاليت انجمن هاي علمي دانشجويي صورت گرفته است.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام، با بيان اينکه 43 انجمن علمي در دانشگاه ايلام تشکيل شده است،  اعلام کرد: از بين  انجمن هاي علمي دانشگاه ايلام تعدادي از دبيران انجمن ها که در مجامع عمومي اتحاديه ها شرکت داشتند موفق شدند به شوراي مرکزي اتحاديه ها راه يابند

اسامي اعضاي شوراي مرکزي و بازرسان اتحاديه هاي انجمن هاي علمي دانشجويي در سال 1396

1. خانم  زينب کريمي، عضو انجمن علمي علوم اجتماعي (عضو شوراي مرکزي اتحاديه جامعه شناسي)
  2. خانم زهرا صالحي ايذه، عضو انجمن علمي ادبيات عرب (عضو شوراي مرکزي اتحاديه زبان وادبيات عرب)