برگزاری جشنواره غذای پاک به مناسبت هفته جهانی سلامت

برگزاري جشنواره غذاي پاک به مناسبت هفته جهاني سلامت

دکتر محمدرضا شيرخاني، معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي از برگزاري جشنواره غذاي پاک به مناسبت هفته جهاني سلامت خبر داد.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با اشاره به اينکه اين جشنواره در محوطه بازارچه دانشگاه از 22 فرودين به مدت سه روز برگزار خواهد شد اظهار داشت: ايستگاه سلامت، انجام تست‌هاي شيميايي براي تشخيص تقلب مواد غذايي، برگزاري نمايشگاه طراحي، نقاسي، کاريکاتور و کار دستي مرتبط با جشنواره، انجام تست مواد خوراکي،  اجراي مسابقه علمي در خصوص بهداشت سلامت غذا و برگزاري بازارچه خيريه  از بخش‌هاي مختلف اين جشنواره است.

دکتر شيرخاني افزود:  اين جشنواره دانشجويي با حضور دکتر علي‌اکبري، رئيس محترم دانشگاه فعاليت خود را آغاز خواهد کرد، وي همچنين از تلاش انجمن هاي علمي دانشجويي بهداشت مواد غذايي، صنايع غذايي، حاميان محيط زيست و کانون هنرهاي تجسمي در برگزاري اين جشنواره تقديرنمود.