ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)،امام خمینی(ره)وروزمادرمبارک باد

به ياد آر چشماني را كه بر تو نگران بودند
به ياد آر دستاني را كه شب ها با نوازش هاي خود دردهاي تو را تسكين مي دادند
به ياد آر دلي را كه به خاطر تو زخم ها خورده است
آن هنگام زانو بر زمين بگذار و موهبت مادر را سپاس دار ...

بيستم جمادي الثاني هر سال، روزي پر از خاطره و معنويت است؛ خاطراتي شيرين از مادران مهربان ، فرزندان با محبت و همسران با وفا ؛ اين روز به يُمن ِ زاد روز بانوي نمونه اسلام ،حضرت فاطمه زهرا ( سلام الله عليها) ، روز مادر نام گرفته است ؛ بانويي كه گل سرسبد تمام بانوان عالم است ؛ تنها زني كه پدرش معصوم ، شوهرش معصوم و خودش نيز معصوم بوده و پيامبر گرامي اسلام (ص) به او لقب " اُم ابيها "  داده است ، يعني زني كه براي پدرش همچون مادر بود.

اگرچه دوران زندگي حضرت زهرا (س) كوتاه بود اما زندگاني پر بركت و درخشان وي ، آن بانوي بزرگوار را به الگويي بي نظير براي تمام زنان عالم در طول تاريخ مبدل ساخته است؛ زني كه كودكي اش را در خانه شخص اول اسلام – پيغمبر اكرم (ص) – و دوران بچه داري را در خانه دومين شخصيت ممتاز اسلام –علي (ع) – گذراند و دو امام معصوم - امام حسن (ع) و امام حسين (ع) - ،  و دو دختر فداكار و شجاع - زينب و ام كلثوم - را به جامعه تحويل داد.

زندگي و سيره ي حضرت زهرا( س) به قدري آموزنده و جذاب است كه هر زن آزاده اي در جهان او را چونان قديسه اي تحسين مي كند؛ زني كه تولدش از دامن خديجه كبري ، همسر پيامبر گرامي اسلام (ص) و در كانون نخستين خانواده اسلامي با نغمه هاي آسماني و تسبيح قدسيان همراه شد و شب ميلادش را عرشيان به بانگ تكبير و تسبيح جشن گرفتند و خداوند لقب كوثر به او عطا كرد؛ زيرا وي سرچشمه ي تمام خوبي هاي جهان است.
و چه زيبا تولد اين بانوي گرانقدر به ابتكار بنيانگذار جمهوري اسلامي – امام خميني (ره) – روز زن و روز مادر نام گرفت ؛ " اگر روزي بايد روز زن باشد ، چه روزي والاتر و افتخارآميزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا سلام الله عليهاست؛زني كه افتخار خاندان وحي است و چون خورشيدي بر تارك اسلام عزيز مي درخشد.