جشنواره شعر دانشجویی «اردیبهشت» در ایلام برگزار می‌شود

جشنواره شعر دانشجويي «ارديبهشت» در ايلام برگزار مي‌شود

به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه ايلام، معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي واحد استان ايلام در نظر دارد براي اولين بار جشنواره شعر دانشجويي «ارديبهشت» را در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي استان برگزار کند.

دانشجويان شاعر و علاقمند به اين حوزه مي‌توانند آثار خود را در قالب‌هاي شعري مختلف با موضوع آزاد به دبيرخانه جشنواره واقع در بلوار تعميرکاري – خيابان فدائيان اسلام، جهاد دانشگاهي استان ايلام، طبقه دوم – معاونت فرهنگي تحويل دهند يا از طريق آدرس اينترنتي poetry.festival1395@gmail.com ارسال کنند.

همچنين دانشجويان مي‌توانند جهت کسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 72 35 24 32 واحد معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي استان ايلام تماس حاصل فرمايند.

شايان ذکر است مهلت ارسال آثار دانشجويان تا پايان ارديبهشت 1395 است.