دکتر علی‌اکبری: پذیرش دانشجویان خارجی محدود به کشورعراق نیست

دکتر علي‌اکبري: پذيرش دانشجويان خارجي محدود به كشورعراق نيست

رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينكه براي سال تحصيلي آينده دانشجوي خارجي پذيرش مي شود، تاكيد كرد: پذيرش دانشجويان خارجي در اين دانشگاه محدود به كشور عراق نيست.

دکتر محمد علي‌اكبري در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: براي نخستين بار اين دانشگاه در تمام رشته ها در مقاطع كارداني، كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا براي سال تحصيلي آينده دانشجوي خارجي پذيرش مي كند و علاقه مندان مي توانند تا 15 ارديبهشت امسال براي ثبت نام به سايت دانشگاه ايلام مراجعه كنند.
وي يادآور شد: پذيرش دانشجويان به دو صورت انفرادي و گروهي امكانپذير است اما علاقمند هستيم به منظور ارائه خدمات بهتر، دانشجويان به صورت گروهي پذيرش شوند.
رئيس دانشگاه ايلام به بازديدهاي دو طرفه بين روسا و مسئولان دانشگاه هاي ايلام و التقنيه الوسطي عراق اشاره كرد و گفت: در بازديد از دانشگاه وسطي عراق رشته هاي تحصيلي مورد نياز و ديگر نيازمندي هاي استان واسط و استان هاي همجوار ايلام در كشور عراق شناسايي شده است.
دکتر علي‌اكبري افزود: دانشگاه التقنيه الوسطي عراق فني و حرفه اي است و در سفر دو روزه مسئولان اين دانشگاه در روزهاي گذشته، امكانات آزمايشگاهي، كارگاهي و كمك آموزشي دانشكده هاي فني مهندسي، نفت و گاز، كشاورزي و دامپروري مورد بازديد قرار گرفت.
وي با بيان اينكه امكانات دانشگاه ايلام مورد توجه مسئولان دانشگاه التقنيه الوسطي عراق قرار گرفت، اظهار كرد: در اين بازديدها ماجد حميد مجيد رئيس اين دانشگاه پيشنهاد برگزاري دوره هاي مشترك آموزشي را نيز ارائه كردند.
وي ادامه داد: همچنين پس از انعقاد تفاهم نامه همكاري مشترك، توافق شد يك گروه كاري در عالي ترين سطح پس از رئيس دانشگاه شامل معاونان و مديران كل روابط بين الملل دو دانشگاه به منظور پيگيري اجرايي شدن مفاد تفاهم نامه تشكيل شود.
رئيس دانشگاه ايلام تاكيد كرد: در صورت موافق وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دفتر دانشگاه ايلام در دانشگاه هاي كوت مركز استان واسط عراق راه اندازي خواهد شد.
دکترعلي‌اكبري گفت: پيش نياز پذيرش دانشجويان عراقي در دانشگاه ايلام موافقت و مجوز وزارت علوم دو كشور ايران و عراق است كه خوشبختانه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري كشورمان اين مجوز را صادر كرده است و مجوز وزارت علوم عراق در زمينه گنجاندن دانشگاه ايلام در ليست دانشگاه هاي قابل قبول نيز در دست اقدام است.
وي تاكيد كرد: استان ايلام بدليل نزديكي به عراق، وجود شباهت هاي فرهنگي، قومي و زباني متعدد، پيش بيني شهريه هاي رقابتي در دانشگاه و همچنين امكانات آموزشي و پژوهشي مناسب در اين دانشگاه قابليت و ظرفيت لازم براي جذب دانشجويان عراقي را دارد.
وي تصريح كرد: ديپلماسي علمي يكي از بهترين شكل هاي دوستي بين ملتها است و دانشگاهيان در زمينه نزديكي و برقراري صلح و دوستي بين ملتها نقش بسيار تاثيرگذاري دارند.