کسب مقام برتر دانشجویان دانشگاه در نخستین جشنواره شهید داریوش رضایی نژاد

کسب مقام برتر دانشجويان دانشگاه در نخستين جشنواره شهيد داريوش رضايي نژاد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، نخستين جشنواره شهيد داريوش رضايي نژاد با عنوان جايزه علمي سال در دو حوزه علوم پايه و فني مهندسي در شهرستان آبدانان زادگاه اين شهيد هسته‌اي برگزار شد.

در اين جشنواره خانم‌ اکرم ولي پور دانشجوي مقطع دکتري رشته شيمي تجزيه دانشگاه ايلام مخترع زيست حسگر الکتروشيميايي حساس و گزينش پذير جهت اندازه گيريhcg هورموني و خانم فائزه شه‌دوست‌فر دانشجوي مقطع دکتري رشته شيمي تجزيه دانشگاه ايلام مخترع نانو آپتا حسگر تشخيص کوکائين با ارائه ي اختراع خود موفق به کسب مقام برتر اين جشنواره و قرار گرفتن در بين پنج اختراع  شدند.

شايان ذکر است از مجموع 20 اثر ارسالي 5 اثر توسط کميته داوران پذيرفته و به آنها جايزه نقدي و لوح تنديس اهدا شد و همچنين 15 اثر هم در اين جشنواره بصورت پوستر پذيرفته و جوايز و تنديس به اين آثار نيز تقديم شده.

اين موفقيت را به خانم‌ها ولي پور، شه‌دوست‌فر و جامعه دانشگاهي تبريک مي‌گوئيم.