آگهی مزایده

آگهي مزايده

دانشگاه ايـلام در نظر دارد اماکن و فضاهاي رفاهي دانشجويي از طريق مزايده عمومي به متقاضيان واجد شرايط واگذار نمايد.

شرايط عمومي مزايده:

1- دارا بودن جواز کسب معتبر.

2- ارائه گواهي سوء پيشينه و سلامت از مراجع ذي­صلاح.

3- داشتن حداقل مدرک تحصيلي فوق ديپلم.

4- ارائه ضمانت نامه بانکي معتبر به ميزان 15% مبلغ پيشنهادي در وجه دانشگاه ايلام بابت شرکت در مزايده.

5- ارائه ضمانت­نامه بانکي حسن انجام کار معادل 6 ماه اجاره بهاء در زمان عقد قرارداد در وجه دانشگاه ايلام.

6-متقاضيان محترم فقط براي يک نوع فعاليت مي توانند در اين مزايده شرکت نمايند به استثناء رديف 4 و 9 جدول قيمت‌ها و فعاليت‌ها.

متقاضيان محترم تا پايان وقت اداري روز 21/06/1395 مي­توانند درخواست کتبي خود را به همراه مبلغ پيشنهادي به دبيرخانه مرکزي دانشگاه تحويل نمايند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر در ساعت اداري به امور اداري و پشتيباني دانشگاه مراجعه نماييد.

دريافت ليست قيمت ها و جدول اماکن و فضاهاي رفاهي و دانشجويي