آگهی مناقصه عمومی سلف و سرویس دانشگاه ایلام

آگهي مناقصه عمومي سلف و سرويس دانشگاه ايلام

1-   نام مناقصه گزار: دانشگاه ايلام

2-   موضوع مناقصه : خريد مواد اوليه، طبخ و توزيع غذاي دانشجويان دانشگاه ايلام شامل دو سلف برادران و خواهران به همراه سلف و سرويس اساتيد و کارکنان

3-   واحد کار : مطابق شرايط مندرج در اسناد مناقصه .

4-   مبلغ و نوع تضمين شرکت در مناقصه : واريز وجه نقد به  مبلغ 1500000000 ريال (يک ميليارد و پانصد ميليون ريال) جهت سلف و سلف برادران و خواهران به طور جداگانه  به  حساب شماره 1917076215 به نام سپرده دانشگاه ايلام نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه  و مبلغ 300000000 ريال (سيصد ميليون ريال) جهت سلف اساتيد و کارکنان به شماره حساب فوق واريز نمايد.

5-   تاريخ و محل دريافت اسناد مناقصه : از تاريخ انتشار آگهي در روزنامه (روز چهار شنبه مورخ 3/6/95)  با مراجعه حضوري به اداره اموال دانشگاه با معرفي نامه شرکت

6-   مدت اعتبار پيشنهادات : تا زمان اعلام برنده نهايي مناقصه .

7-   زمان و محل جلسه توجيهي : روز يک شنبه مورخ 7/6/95  سالن آيت الله حيدري دانشگاه.

8-   آخرين مهلت ارائه مدارک و اسناد تکميل شده جهت شرکت در مناقصه : تا پايان وقت اداري (ساعت ?5) روز چهار شنبه مورخ 10/6/95

9- واريز مبلغ يک ميليون ريال به نام  حساب تمركز درآمد اختصاصي دانشگاه به شماره حساب 7875307111 نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه  جهت خريد اسناد مناقصه و ارايه فيش آن به اداره اموال.

10-   زمان ومحل بازگشايي پاکتهاي مناقصه :

مرحله اول : راس ساعت    10-8 صبح روز شنبه  مورخ 13/6/95

مرحله دوم : راس ساعت  12-10   صبح روز  شنبه  مورخ  13/6/95

11-محل برگزاري جلسات: سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه ايلام

12 - نشاني مناقصه گزار : ايلام، بلوار پژوهش، دانشگاه ايلام، ساختمان مرکزي، اداره اموال

13 هزينه چاپ آگهي مناقصه در روزنامه به عهده برنده مناقصه مي باشد.