نشست رؤسا و معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان‌های ایلام و خوزستان با محوریت اربعین حسینی برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومي، امروز دانشگاه ايلام ميزبان نشست رؤسا و معاونان فرهنگي و اجتماعي دانشگاه هاي استان‌هاي ايلام و خوزستان با محوريت اربعين حسيني  بود اين نشست با حضور دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه ايلام و دکتر فضل‌اله ايرجي کجوري، مدير کل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شد.

رئيس دانشگاه ايلام: مرز بين‌الملي مهران مرز اول مورد استقبال زائران است

دکتر محمد علي‌اکبري، رئيس دانشگاه ايلام بيان داشت: راهپيمايي بزرگ اربعين حسيني بزرگترين و ناب ترين برنامه تبليغي براي تشييع است.

رئيس دانشگاه ايلام با اشاره به اينکه دروازه عتابات عاليات شدن افتخاري بزرگ بوده که نصيب مردم استان ايلام شده افزود: راهپيمايي بزرگ اربعين حسيني ناب ترين و مهمترين برنامه تبليغي براي تشييع بوده و در اين راه امام حسين (ع) هم ياريگر مردم مي باشد و مردم اين ديار از هيچ کوششي براي خدمات رساني به زوار فرو گذار نخواهند کرد و دانشگاه هاي استان نيز همراه با مردم در اين امر مهم هم قدم خواهند شد.

دکتر علي‌اکبري مرز بين المللي مهران را مهمترين مرز ترددي زوار عنوان و تصريح کرد: سال گذشته تلاش هاي زيادي صورت گرفت تا اين مرز به انزوا برود اما با توجه به اينکه مرز بين المللي مهران نزديکترين و امن ترين مرز زميني براي ورود به عراق است به همين لحاظ مردم ايران اسلامي اين مسير را براي تردد انتخاب کردند.

وي  با برشمردن برنامه هاي استان براي اربعين حسيني اظهار داشت: سال هاي گذشته اقدامات مفيدي صورت گرفته اما امسال بدنبال منسجم تر کردن اين برنامه ها بوديم و در اين امر همه جامعه هدف دانشگاهي شامل دانشجويان، اساتيد و کارکنان را به سوي اين هدف سوق مي دهيم.

مدير کل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم: اقدامات دانشگاه ايلام در کنگره عظيم اربعين حسيني قابل تقدير است

دکترفضل‌اله ايرجي کجوري، مدير کل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با اشاره به حضور فعال دانشگاهيان در کنگره عظيم اربعين حسيني گفت: دانشگاه هاي کشور هميشه و در همه برنامه هاي فرهنگي و مذهبي جزء گروه هاي پيشرو بودند و در اين موضوع مهم نيز  در ارائه خدمات پيشقدم هستند.

وي ضمن تقدير از فعاليت خادمين دانشگاهي اربعين ، اظهار داشت: در سال هاي گذشته بخصوص سال 94 اقدامات خوب و شايسته اي از سوي دانشگاه ها خاصه ايلام و خوزستان چه بصورت خودجوش و چه انسجام يافته شاهد بوديم و اين اقدام آنها شايسته تقدير مي باشد.

مديرکل فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با برشمردن برنامه هاي خدماتي براي اربعين تصريح کرد: امسال ستاد دانشگاهي اربعين بدنبال يکپارچه نمودن خدمات به زوار بوده و برهمين اساس برنامه ريزي ها و سياست هايي تدوين شده و به دانشگاه ها ابلاغ مي شود.

وي به اعزام کاروان هاي دانشجويي براي راهپيمايي اربعين اشاره و بيان داشت: امسال بدنبال اين هستيم اعزام ها را منسجم تر کرده و از سويي براي جلوگيري از هرگونه حوادث حتي المقدور اين اعزام ها بصورت گروهي و کارواني باشد.

وي از اعزام بيش از 100 هزار نفر دانشجو به اين کنگره خبر داد و اظهار کرد: پيش بيني ما از ثبت نام ها چيزي در حدود 100 هزار نفر بوده اما اگر تعداد بيشتري نيز ثبت نام کنند براي اعزام محدوديتي نداريم و تا هر سقفي مي توانيم براي آنها برنامه ريزي کنيم.